VACATURE PERSOONLIJK BEGELEIDER THUIS PLUS

Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider!

Wil je werken bij de leukste werkgever met de leukste collega’s van Friesland? En vind je het leuk om met jongeren om te gaan? En ze te begeleiden? Dan is dit je kans!

Waar ga je werken

Je gaat werken bij Domum Zorg in Leeuwarden bij Thuis Plus. Je werktijden zijn tussen 7 uur ‘s ochtends en 22 uur ’s avonds.

Wie zijn wij: Missie/visie/kernwoorden Domum Zorg

Domum Zorg wil de beste hulpverlener zijn in Friesland met de prettigste woon- en werkomgeving. Wij richten ons op jongvolwassenen met een psychotische kwetsbaarheid, PTSS of andere psychiatrische problemen in de leeftijd van 18 tot 28 jaar die in staat zijn om binnen een paar jaar zelfstandig te wonen. Door op een betrokken en adequate manier te ondersteunen en te trainen willen we de bewoners in staat stellen om zelfstandig om te leren gaan met hun problematiek, te normaliseren en weer te participeren in de maatschappij.

Domum Zorg biedt met professionele, zelfstandige, kleine en flexibele teams zorg op maat. Domum Zorg is een lerende organisatie die wil blijven ontwikkelen en professionaliseren. Er wordt samengewerkt met het netwerk van de jongvolwassenen en met andere betrokken hulpverleners waardoor iedereen samenwerkt aan de doelen die de jongvolwassene wil bereiken.

De directie, medewerkers en bewoners staan achter de kernwoorden en zien dit als de basis van samenwerken.

 • Samen
 • Veilig
 • Flexibel
 • Doelgericht
 • Betrouwbaar

Domum cultuur

Wij willen dat iedereen die betrokken is bij Domum Zorg zijn/haar sterke kanten en vaardigheden kan ontdekken, ontwikkelen en laten zien. Dit kan alleen in een veilige omgeving, waar je jezelf kunt en mag zijn. Waar respect voor iedereen is. Dit geldt voor medewerkers en bewoners.

 Wat ga je doen

Als Persoonlijk Begeleider ben je verantwoordelijk voor het geven van passende begeleiding aan de jongeren tijdens het traject binnen Domum Zorg. Het doel is een zo zelfstandig mogelijk leven voor de jongere te bereiken en zoveel mogelijk de zelfredzaamheid te stimuleren. Onze jongvolwassenen bij Thuis Plus wonen  in hun eigen woning en kunnen 24 uur per dag gevraagd of ongevraagd hulp en zorg krijgen. Iedere bewoner bewandelt hierin zijn eigen weg en bepaalt zijn eigen snelheid.

Als PB’er  help je de jongeren met alle voorkomende hulpvragen. Je stelt zorgplannen op, met hierin haalbare doelen, voor de aan jou toegewezen bewoners. Je stuurt de andere begeleiders aan, zodat de bewoners de ondersteuning krijgen die nodig is, om zo snel en zo zelfstandig mogelijk te kunnen participeren in de maatschappij.

Je bent ook verantwoordelijk voor de sfeer in de gezamenlijke woonkamer en bent het eerste aanspreekpunt voor alle bewoners die daarlangs komen. Je geeft invulling aan de zorgverlening in de gezamenlijke woonruimte binnen Domum Zorg. Je bent flexibel inzetbaar. Je werOnregelmatig werken hoort bij deze functie.

Je benadert andere disciplines binnen en/of buiten Domum Zorg voor advies en ondersteuning ten behoeve van de bewoners waar jij verantwoordelijk voor bent.

Wat vragen wij

 • Een afgeronde relevante, zorg gerelateerde, opleiding MBO4 of HBO-niveau
 • Kennis van intermenselijke verhoudingen
 • Ervaring met begeleiden van mensen met psychotische kwetsbaarheid is een pré
 • Bij voorkeur iemand die woont in Leeuwarden

 Wat bieden wij

Een leuke afwisselende functie met de leukste collega’s van Nederland. Domum Zorg investeert in zijn medewerkers en vindt “jezelf zijn” de basis voor een fijne samenwerking. Domum Zorg scoort in het medewerker tevredenheid onderzoek een 8.4!

We hebben een vacature: een functie van 28 – 30 uur. Wij schalen in volgens de GGZ CAO.

Solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Stuur een mail naar: hrm@domumzorg.nl t.a.v. mevrouw M. Punte ovv vacature Persoonlijk Begeleider Thuis Plus PB-06-22. Of bel 058-7920022.

Wil je solliciteren? Stuur je CV (bij voorkeur met foto) en je motivatie waarom jij denkt dat je binnen onze organisatie past en wat je competenties zijn naar: hrm@domumzorg.nl / ovv vacature Persoonlijk Begeleider PB-06-22.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie met het verdere verloop van de sollicitatieprocedure
 • Selectie motivaties en CV’s
 • Kennismakingsgesprek
 • Sollicitatiegesprek
 • Contract tekenen

P.S. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren op deze vacature?

Dat kan op drie manieren:

 1. Contactformulier 
  Dit formulier staat onderaan deze pagina (daarmee kun je echter geen bijlagen meesturen).
 2. Email
  Stuur je mail naar hrm@domumzorg.nl
 3. Briefpost Stuur je brief aan HRM Domum Zorg, Zuidergrachtswal 22, 8933 AE Leeuwarden

Reageer op een vacature

1 + 0 = ?