VACATURE MEDEWERKER SLAAPDIENST VOOR 1 OF MAXIMAAL 2 NACHTEN PER WEEK

NOVEMBER 2023   

Wij zijn op zoek naar een collega voor de slaapdienst in Leeuwarden!

Wil je slapend geld verdienen? Vind je het leuk om gemiddeld 1 of 2 nachten per week bij ons te slapen in je eigen slaapruimte? Heb je het in je om verantwoordelijk te zijn voor de veiligheid en de zorg gedurende de nacht? Dan is dit je kans!

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij Domum Zorg op de Beschermd Wonen locatie in Leeuwarden. 

Wie zijn wij: Missie/visie/kernwoorden Domum Zorg

Domum Zorg wil de beste hulpverlener zijn in Friesland met de prettigste woon- en werkomgeving. Wij richten ons op jong volwassenen met een psychotische kwetsbaarheid, PTSS of andere psychiatrische problemen in de leeftijd van 18 tot 28 jaar die in staat zijn om binnen een paar jaar zelfstandig te wonen.

De directie, medewerkers en bewoners staan achter de kernwoorden Samen, Veilig, Flexibel, Doelgericht, Betrouwbaar en zien dit als de basis van samenwerken.

 Domum Cultuur

Wij willen dat iedereen die betrokken is bij Domumzorg zijn/haar sterke kanten en vaardigheden kan ontdekken, ontwikkelen en laten zien. Dit kan alleen in een veilige omgeving, waar je jezelf kunt en mag zijn. De slaapdienst draag hier ook aan bij.

Wat ga je doen

Als medewerker slaapdienst ben je 1 of max 2 nachten per week op de locatie van Domum Zorg in Leeuwarden. De slaapdienst maakt zelf het rooster. Soms heeft een van de bewoners een luisterend oor nodig of is er hulp nodig bij eenvoudige hulpvragen. In geval van een calamiteit kun je rekenen op directe ondersteuning van je collega’s. Je zorgt voor een korte overdracht aan de dagdienst die je in de ochtend komt aflossen. En je zorgt voor verslaglegging in het digitale clientdossier. Als slaapdienst medewerker draag je bij aan een goede nachtrust en veiligheid van de bewoner.

Wat vragen wij

 • Je werkt van 21.45 – 07.15 uur. En in het weekend en op feestdagen van 21.45 – 9.00 uur. De nachten zijn van maandag t/m zondag en in overleg in te vullen.
 • Je hebt een relevante opleiding op MBO 4-niveau of je hebt je propedeuse van bijvoorbeeld HBO Social Work of HBOV.
 • Je bent flexibel inzetbaar binnen een team van slaapdiensten die de wekelijkse zorg in de nacht waarnemen.
 • Je kunt goed luisteren.
 • Je kan goed de-escaleren en anticiperen op een acuut ontstane situatie.
 • Je bent minimaal acht nachten per maand inzetbaar.

Wat bieden wij

 • Inschaling GGZ CAO. Op een normale doordeweekse nacht verdien je gemiddeld € 116,- bruto los van eventuele extra uren als je in actie mag.
 • Een inspirerende en plezierige werkomgeving.
 • Indien nodig (bij)scholing op meerdere gebieden, BHV, omgaan met agressie, basiscursus medicatie module en psychiatrie.

 Solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Stuur een mail  naar: hrm@domumzorg.nl  t.a.v. mevrouw M. Punte ovv vacature medewerker Slaapdienst of bel 058-7920022.

Spreekt deze boeiende functie je aan en voldoe je aan de gestelde criteria? Dan zien we jouw CV (bij voorkeur met foto) en je motivatie tegemoet.

De sollicitatie procedure ziet er als volgt uit:

 • selectie motivaties en Cv’s
 • kennismakings-/sollicitatiegesprek

Solliciteren op deze vacature?

Dat kan op drie manieren:

 1. Contactformulier 
  Dit formulier staat onderaan deze pagina (daarmee kun je echter geen bijlagen meesturen).
 2. Email
  Stuur je mail naar hrm@domumzorg.nl
 3. Briefpost Stuur je brief aan HRM Domum Zorg, Zuidergrachtswal 22, 8933 AE Leeuwarden

Reageer op een vacature

1 + 4 = ?