Persoonlijk Begeleider (20-32 uur)

Functieomschrijving

Als PB’er ben je verantwoordelijk voor het geven van passende begeleiding aan de bewoner tijdens het traject binnen Domum Zorg. Het doel is een zo zelfstandig mogelijk leven voor de bewoner te bereiken en zoveel mogelijk de zelfredzaamheid van de bewoner te stimuleren. Iedere bewoner bewandeld hierin zijn eigen weg en bepaald zijn eigen snelheid.
De PB’er stelt de zorgplannen op, met hierin haalbare doelen, voor de aan jou toegewezen bewoners. Je stuurt de andere begeleiders binnen Domum Zorg aan, zodat zijn bewoner de ondersteuning krijgen die nodig is, om zo snel mogelijk en zo zelfstandig mogelijk te kunnen participeren in de maatschappij.

Je bent verantwoordelijk voor de sfeer in de gezamenlijke ruimte en het eerste aanspreekpunt voor alle bewoners. Invulling geven aan de zorgverlening in de gezamenlijke woonruimte binnen Domum Zorg. Dit zijn ook de momenten waarop jij als PB’er jouw bewoners kan observeren in de groep.

Je benadert andere disciplines binnen en/of buiten Domum Zorg voor advies en ondersteuning ten behoeve van de bewoners waar jij verantwoordelijk voor bent.

Functie-eisen

 • Minimaal afgeronde relevante opleiding op HBO-niveau
 • Algemene kennis en ontwikkeling
 • Kennis van intermenselijke verhoudingen
 • Ervaring met bewoners met psychotische kwetsbaarheid is een pré
 • Zelfstandig kunnen werken met computersystemen
 • Iemand woonachtig binnen Leeuwarden is een pré

Nadere informatie

Wij ontvangen graag een CV (bij voorkeur met foto) en een verklaring waarom jij denkt dat je binnen onze organisatie past en wat je aan competenties met je mee brengt.
De sollicitatie procedure ziet er als volgt uit:

 1. selectie CV’s
 2. kennismaking gesprek
 3. sollicitatie gesprek
 4. kennismaken met de groep/collegae
 5. contract tekenen

Sollicitatie richten aan

M. Punte

info@domumzorg.nl

www.domumzorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Opensollicitatie

Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen. Wél zijn we als snel groeiend bedrijf altijd erg blij met open sollicitaties.

Vul je dus altijd vrij om onderstaand formulier in te vullen en om je profiel aan ons toe te sturen. In het geval er een positie vrij komt kijken we eerst naar deze binnen gekomen open sollicitaties.

Belangrijk om te weten om teleurstelling te voorkomen: je ontvangt standaard geen correspondentie van Domum Zorg op basis van een ingestuurde open sollicitatie. Pas als er een vacature vrijkomt kán het zijn dat we contact met je opnemen.

Stuur een open sollicitatie

6 + 2 = ?