Domum Zorg beschermd wonen

Als geestelijke problemen het lastig maken om zelfstandig te wonen en ben jij gemotiveerd om actief aan de slag te gaan dan is Domum Zorg misschien precies wat je zoekt. Samen op weg naar zelfstandigheid.

We bieden de mogelijkheid om te werken aan beperkingen die een belemmering vormen in het dagelijks leven. Van praktische zaken zoals het doen van het huishouden, de financiën, tot het aangaan van sociale contacten en het leren omgaan met bestaande psychische problemen.

Samen met jou bepalen wij welke vorm van dagbesteding het beste bij jou past. Wellicht ben je nog aan het studeren, wij willen er samen met jou voor zorgen dat je deze studie met een papiertje afrondt. Als je nog niet toe bent aan een betaalde baan, helpen we je met het vinden van passende dagbesteding. Kun je werken, dan gaan wij samen met jou op zoek naar een betaalde baan.

Samen op weg naar jouw zelfstandigheid!

Begeleid wonen in Domum Trainingshuis

Meer informatie over het trainingshuis

Als je vragen hebt over begeleid wonen in het Domum Zorg Trainingshuis kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We nemen graag de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden.

Je kunt ons per telefoon bereiken op: 058-7920022 of je kunt ons per email bereiken door het contact formulier op deze pagina te gebruiken.

We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

Neem contact met ons op