Begeleid (zelfstandig) wonen

Bij Domum Zorg kun je begeleid (zelfstandig) wonen. Je hebt geen 24 uur begeleiding meer nodig bij het wonen, maar je hebt nog wel hulpvragen waar je begeleiding bij nodig hebt. Dan is begeleid zelfstandig wonen echt iets voor jou!

Bij Domum Zorg maken we onderscheid in begeleid wonen en begeleid zelfstandig wonen.

Begeleid wonen

Bij begeleid wonen ligt de aandacht meer op het leven in de groep, is er coaching op vaardigheden om zelfstandig taken uit te voeren en trainen we je zodat je door kunt stromen naar begeleid zelfstandig wonen.

Domum Zorg vindt zinvolle dagbesteding een belangrijke basis en wij helpen jou bij het vinden en behouden van die passende dagbesteding. Dit kan in een huis waar je soms faciliteiten moet delen maar meestal in zelfstandige studio’s. Er is 24-uur zorg in de nabijheid maar je moet in staat zijn momenten alleen te zijn.

Begeleid zelfstandig wonen

Bij begeleid zelfstandig wonen ligt de aandacht meer op zelfstandigheid in combinatie met training op vaardigheden op weg naar zelfstandigheid.

De zorg is geheel op maat, samen met jou ontwikkeld om die vaardigheden die jij nog nodig hebt verder te ontwikkelen. Zinvolle dagbesteding in de vorm van studie of betaald werk heeft de voorkeur en daar zullen we je ook bij ondersteunen. Er is 24-uur zorg in de nabijheid en je hebt bewezen dat je momenten alleen kunt zijn.

Domum Zorg begeleid wonen friesland

Meer informatie over begeleid (zelfstandig) wonen

Als je vragen hebt over begeleid (zelfstandig) wonen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We nemen graag de tijd voor je om al je vragen te beantwoorden.

Je kunt ons per telefoon bereiken op: 058-7920022 of je kunt ons per email bereiken door het contact formulier op deze pagina te gebruiken.

We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

Neem contact met ons op