Voor jong volwassenen met psychische
en psychosociale problemen.

Domum Zorg

Domum Zorg biedt beschermd -begeleid- wonen en ambulante zorg voor jongeren met psychische of psychosociale problemen. Onze cliënten ontvangen 24 uur per dag zowel gevraagd als ongevraagd hulp en zorg in een beschermde omgeving.

Wat doen wij?

Begeleid (zelfstandig) wonen

Domum Zorg staat 24-uur per dag voor je klaar en er zijn dagelijks contactmomenten. Samen met jou bepalen we een begeleidingsplan waarin jij die ondersteuning krijgt die jij nodig hebt om te kunnen groeien. Wij bieden zelfstandige woonunits aan waar jij geheel zelfstandig kunt wonen. Hiernaast bieden wij ook woonruimtes aan waar je bepaalde faciliteiten moet delen.

Lees meer over ambulante begeleiding van Domum Zorg

Domum Zorg ambulante (woon) begeleiding

Ambulante begeleiding

Ben jij in staat om zelfstandig te wonen of woon je wellicht nog bij je ouders of verzorgers in huis maar heb je wel een aantal uren per week begeleiding nodig? Domum Zorg staat voor je klaar om die zorg te bieden die zorgt dat jij komt waar je wilt zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat Domum Zorg ook voor jou kan gaan zorgen moeten er een paar zaken geregeld worden. Gelukkig kan dit snel en gemakkelijk; we helpen en ondersteunen je bij elke stap. Hiernaast zijn de stappen uitgelegd die genomen moeten worden.

Onze uitgangspunten:

 • Jouw zorg staat centraal
 • We luisteren goed naar je wensen
 • We geven duidelijke antwoorden
 • We doen wat we beloven

 • Neem contact met ons op

  Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • We spreken met elkaar af

  Je kunt bij ons komen of wij komen bij jou. Wij willen graag van je weten wat jouw wensen zijn en vertellen jou welke diensten wij kunnen leveren.

 • Vragen en antwoorden

  Er is veel verandert in de zorgwereld. Om in aanmerking te komen voor begeleiding moet de gemeente hier toestemming voor geven. Wij kunnen jou helpen in dit proces.

  Jouw persoonlijke situatie veranderd ook continu. Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Wij zullen proberen al je vragen te beantwoorden.

 • Plaatsing

  Na de eerste ontmoeten weet je meestal al wel of Domum Zorg de juiste partij is die jou kan ondersteunen. Domum Zorg vraagt echter ook iets van jou. Ben jij bereid om je actief op te stellen en samen met ons de weg naar zelfstandigheid te bewandelen ?

  Als we al jouw vragen hebben beantwoord en wij samen tot de conclusie komen dat wij de juiste partij zijn om jou te ondersteunen gaan we je plaatsen.

 • Alles is geregeld: welkom bij Domum Zorg!