Voor familie & omgeving

Elke jongeren wonende bij Domum Zorg maakt deel uit van een systeem van sociale relaties. Onze begeleiding is gericht op het opbouwen van zelfredzaamheid, gaat uit van eigen kracht en herstel van relaties.

Als u dit leest bent u waarschijnlijk een familielid, vriend of kennis. U kunt bij Domum Zorg terecht voor advies, maar ook voor een verzoek om hulp voor iemand waar u zich zorgen over maakt.

Als u dat wenst zoeken we gedurende de periode dat uw familielid, vriend of kennis bij ons woont contact met u om te bespreken welke functie u kunt vervullen tijdens en na beëindiging van onze hulpverlening.

Neem gerust contact op als u nadere informatie wil. Bel 058-7920022 of stuur een e-mail naar info@domumzorg.nl. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Meer informatie

Als je vragen hebt over beschermd en begeleidend wonen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We nemen graag de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Je kunt ons per telefoon bereiken op: 058-7920022 of je kunt ons per e-mail bereiken door het contactformulier op deze pagina te gebruiken.

We horen graag waar we je mee kunnen helpen!

Neem contact met ons op